حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

دوشنبه, ۲۵ خرداد , ۱۴۰۵ Monday, 15 June , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 371 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 9 تعداد دیدگاهها : 93×
درگذشت حاجیه‌خانم زهرا سلیمانی، والده‌ی گرانقدر دکتر علی منظم رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی و مدیرمسئول نشریه و پایگاه خبری دیده‌بان ترشیز تسلیت باد
11 اکتبر 2025 - 19:31
شناسه : 2374
بازدید 133
4
غمی به بزرگی کوه ، بر شانه ها حس می‌شود وقتی پدر و مادر که به صلابت کوه هستند را از دست میدهیم حاجیه خانم بانو زهرا سلیمانی والده مکرم دکتر علی منظم ریاست محترم دانشگاه پیام نور استان و مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه ونشریه دیده بان ترشیز به دیار باقی شتافت.
ارسال توسط : نویسنده : مه لقا سعیدی / مدیر مطالب منبع : تولیدی
پ
پ

 

با کمال تأسف و تأثر، درگذشت والده گرامی حاجیه خانم [زهرا سلیمانی]، مادر دکتر علی منظم ریاست دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی و مدیر مسئول نشریه و پایگاه خبری «دیده‌بان ترشیز» رابه اطلاع علاقه‌مندان و جامعه خبری می‌رسد.

این ضایعه تلخ باعث تأثر و اندوه فراوان خانواده، همکاران و جامعه علمی و رسانه‌ای استان گردید.

مسئولین شهرستان کاشمرو استان خراسان رضوی، همچنین رسانه های شهرستان ،ضمن ابراز تأسف عمیق، مراتب همدردی و تسلیت خود را به خانواده محترم دکتر منظم اعلام کردند.

در پیام‌های تسلیت آمده است که فقدان والده ایشان ضایعه‌ای بزرگ برای خانواده و جامعه محسوب می‌شود و برای روح آن مرحومه، طلب آرامش و مغفرت الهی گردیده است.

خانواده، همکاران و دوستان دکتر منظم، در غم از دست دادن مادری مهربان و بافضیلت شریک شده و همدردی خود را با این ضایعه بزرگ اعلام کردند.

 

پایگاه خبری «دیده‌بان ترشیز» نیز این مصیبت را به خانواده دکتر منظم تسلیت عرض می‌کند و از خداوند متعال برای آن مرحومه غفران و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسألت دارد.

این ضایعه یادآور ارزشمند بودن محبت و نقش مادری در زندگی هر انسان و اهمیت حمایت خانواده در مسیر موفقیت علمی و حرفه‌ای است.

جامعه خبری کاشمر و استان، با نثار فاتحه و ذکر دعا برای آرامش روح آن مرحومه، در کنار خانواده دکتر منظم ایستاده‌اند و برای بازماندگان صبر و سلامتی آرزو می‌کنند.

پیکر این مادر فقید ، در روز شنبه نوزدهم مهر ماه پس از تشییع باشکوه ، در آرامگاه شهید آیت الله مدرس ، در منزل ابدی اش آرام گرفت.

روحش شاد

 

 

 

مه‌لقا سعیدی: سردبیر پایگاه خبری «دیده‌بان ترشیز»
www.didehbantorshiznews.ir

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.