حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

دوشنبه, ۲۵ خرداد , ۱۴۰۵ Monday, 15 June , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 371 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 9 تعداد دیدگاهها : 93×
بلوک Bنهضت ملی مسکن بزودی فعالیت خود را از سر میگیرد
23 اکتبر 2024 - 14:12
شناسه : 1657
بازدید 390
8
نهضت ملی مسکن کاشمر بلوکB اعضا باید صبوری کنند تا در جلسه شورای استان مسائل مطرح و مصوبه نهایی رفع مشکلات گرفته شده و ان شاء الله با قدرت ادامه روند را پیش ببریم.
ارسال توسط : نویسنده : مه لقا سعیدی / سردبیر منبع : ماهنامه دیده بان ترشیز
پ
پ

طی مصاحبه تلفنی نشریه دیده بان ترشیز با ریاست اداره راه و شهرسازی شهرستان کاشمر ، سوالاتی در مورد مسکوت ماندن بلوک Bنهضت ملی مسکن مطرح شد که با پرسش و توضیحات دکتر حسینی نجاتی رفع ابهام گردید.

متقاضیان بلوک B که از ۲ سال پیش منتظر اتمام کار و به نتیجه رسیدن مسکن خود هستند ، با توجه به معطل ماندن ، طی گزارشاتی جویای دلایل عدم انجام کار شدند که طبق توضیحات ریاست راه و شهرسازی ، قرار بر این شد ، باتوجه به اینکه متقاضیان چه حمایتی چه جوانی جمعیت باید به حق و حقوقات خود برسند و چون برای افراد متقاصی مسکن جوانی جمعیت باید انتقال سند داشته باشیم  ، پس این امر باید طوری رایزنی گردد که در مرحله انتقال سند مشکلی نداشته باشند ، که تاکنون با توجه به پیگیری های بعمل آمده ،  شورای استان موافقت نهایی را اعلام ننموده است.

این موضوع چون از حیث اهمیت ، ویژه میباشد لذا نمیشود با یک پیامک به اعضا اطلاع رسانی شود ، بلکه اعضا باید صبوری کنند تا در جلسه شورای استان مسائل مطرح و مصوبه نهایی رفع مشکلات گرفته شده و ان شاء الله با قدرت ادامه روند را پیش ببریم.


دکتز حسینی نجاتی ضمن دعوت متقاضیان به سعه صدر وصبوری ، از تاخیر پیش آمده هم که جزء لاینفک اینجور پروژه های عظیم است ، تا مرحله نهایی انجام قول مساعد جهت انجام هرچه سریعتر داد‌.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.