با حضور فرماندار شهرستان کاشمر آخرین وضعیت اجرای طرح نهضت ملی مسکن بررسی شد.
به گزارش نشریه دیده بان ترشیز : در نشستی که روسای بنیاد مسکن،راه و شهرسازی،کمیته امداد و بهزیستی حضور داشتند آخرین اقدامات انجام شده در خصوص اجرای طرح ملی نهضت مسکن بررسی شد .
👤شریعتمداری فرماندار و رئیس شورای مسکن شهرستان کاشمر گفت خانه دارشدن مردم وطرح نهضت ملی مسکن ازاولویتهای دولت است و باید دراجرای آن همه دستگاههای اجرایی با تعامل و جدیت این مهم را در شهرستان محقق نمایندتصریح نمود برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن درشهرستان 4سایت برنامه ریزی شده است.
فرماندار کاشمر بااشاره به پیشرفت فیزیکی 30درصدی عملیات آماده سازی سایت 34 هکتاری توسط شهرداری کاشمر افزود 500نفر از متقاضیان نهضت ملی مسکن در سایت 34 هکتاری برای صدور پروانه ساختمانی به شهرداری کاشمر معرفی شده اند.
👤وی تصریح نمود طراحی قطعات در سایت 188هکتاری برای واگذاری به سایر متقاضیان توسط مشاور انجام شده و درحال طی مراحل کمیسیون ماده 5 می باشد.
رییس شورای مسکن شهرستان کاشمر خاطرنشان کرد درحال حاضر 2سایت 126واحدی گروه ساخت شامل 42قطعه سه واحدی با مساحت 8557 مترمربع و 30واحدی بنیاد ساخت شامل7بلوک به مساحت 1850مترمربع توسط مالکین و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی درحال اجراست که زیرساختهای لازم شامل آب و برق و گازوتلفن دراین 2سایت برای متقاضیان اجراشده است.
وی افزوددرراستای اجرای نهضت ملی مسکن درروستاها در 5روستا زمین مورد نیازتامین شده است .
دراین جلسه هر یک از مدیران به ارائه آخرین گزارش اقدامات درنهضت ملی مسکن در کاشمر پرداختند.
ثبت دیدگاه