دکتر سید علی جعفری نژاد، رئیس انجمن داروسازان خراسان رضوی:
همچنان با کمبود مواجه هستیم، البته نسبت به ماه های قبل کمی وضعیت بهتر شده است، اما بازار همچنان ملتهب است و کمبود احساس می شود.
انجمن داروسازان به اطلاعات میزان توزیع شیر خشک دسترسی ندارد.
میزان تولید متناسب با نیاز بازار نیست. از ۲۰ مهرماه به داروخانه ها اعلام شد شیرخشک را در قبال اخذ کد ملی و تاریخ تولد نوزاد به مصرف کننده ارائه بدهند و همین اتفاق هم افتاد، اما با وجود این تمهیدات در تامین نیاز بازار اتفاق خاصی نیفتاد.
پرسشی که مطرح است این است؛ “دقیقا مشکل ارزی تولید کنندگان این فرآورده چیست”؟ چرا که به عنوان نمونه به گفته “آزاده نظری”مدیر دارو و موادغذایی تحت کنترل دانشگاه علوم پزشکی اراک در بازدید از کارخانه تولید شیرخشک در ساوه، کمبود شیرخشک در استان مورد بررسی قرار گرفت و مشکلات ارزی و کمبود اعتبارات در واردات مواد اولیه، علت کمبود تولید عنوان شد.
و اما بر اساس اظهارات تحویل زاده ، دولت به منظور حمایت از تولید شیر خشک باید حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد ارز مورد نیاز واردات مواد اولیه این محصول را تامین کند .اما در سال جاری این رقم تنها حدود ۲۵ درصد بود که در صورت تداوم این وضعیت در ماههای آینده تولید دچار چالشهای جبران ناپذیری میشود.
این عضو هیات مدیره کارخانههای بهداشت کار و نیکسان سلامت ساوه، اتفاقا خاطرنشان کرده که هشدارهای لازم به سازمان غذا و دارو اعلام شده است؛ اما در هفتههای گذشته تعامل خوبی با این سازمان شکل گرفته است و این سازمان در تلاش است فهرست ارزی مورد نیاز این صنعت در چند روز آینده به بانک مرکزی برای تخصیص ارز ارسال شود.
رییس انجمن تولید کنندگان شیرخشک ایران: دولت به منظور حمایت از تولید شیرخشک باید حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد ارز مورد نیاز واردات مواد اولیه این محصول را تامین کند اما در سال جاری این رقم تنها حدود ۲۵ درصد بود که در صورت تداوم این وضعیت در ماههای آینده تولید دچار چالشهای جبران ناپذیری میشود.
ثبت دیدگاه