حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنجشنبه, ۹ آذر , ۱۴۰۲ Thursday, 30 November , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 139 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 7 تعداد دیدگاهها : 2×
برنامه ریزی در آموزش و پرورش کلید اصلی موفقیت است
۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۴:۵۸
شناسه : 1048
بازدید 54
0
سایت خبری دیده بان ترشیز طبق سند تحول بنیادین تمامی دستگاه ها موظف هستند که آموزش و پرورش را در نیل به اهداف آموزشی جامعه هدف خود همراهی کنند
ارسال توسط : نویسنده : مه لقا سعیدی / سردبیر منبع : خبرگزاری آموزش وپرورش
پ
پ

برنامه ریزی در آموزش و پرورش کلید اصلی موفقیت است

سید امیر شوشتری مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در اجلاس روسای آموزش و پرورش استان گفت: برنامه ریزی در آموزش و پرورش کلید اصلی موفقیت است.

به نقل از نشریه دیده بان ترشیز : و به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی شوشتری با اشاره به اینکه شورای آموزش و پرورش برای برنامه ریزی در سال آینده بسیار مهم است اظهار داشت: آموزش و پرورش با همکاری استانداری می تواند به اهداف مشخص شده خود دست یابد.

شوشتری بیان کرد:طبق سند تحول بنیادین تمامی دستگاه ها موظف هستند که آموزش و پرورش را در نیل به اهداف آموزشی جامعه هدف خود همراهی کنند.

وی گفت: نیاز داریم که از تمام توان و اقتدار استانداری بهره مند شویم تا بتوانیم کارهای بزرگتری انجام دهیم و ارتباط تنگاتنگی با تمامی دستگاه های استانی برقرار کنیم.

سید مهدی قاضی معاون مدیر کل و رییس آموزش و پرورش نیشابور و معاون مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه این جلسه تصریح کرد: برخی قوانین نیاز به ورود استانداری دارند، طبق قانون هر نهادی که ۲۰۰ واحد مسکونی بسازد موظف است یک مدرسه تاسیس کند.

وی افزود: این در حالی است که نهادی در شهرستان نیشابور اقدام به ساخت ۶۰۰ واحد مسکونی کرده اما هنوز هیچ مدرسه ای نساخته است.

وی با اشاره به اینکه عدم اجرایی کردن این قانون منجر به بالا رفتن نرم کلاس ها می شود گفت: از استانداری میخواهیم تا ما را در اجرایی کردن این قانون همراهی کند تا با مسائل بزرگ در سال های آینده مواجه نشویم.

 

محمدحسین عبداللهی رئیس آموزش و پرورش منطقه تبادکان نیز بیان کرد: حال و هوای خوب شهر به مدرسه و آموزش و پرورش وابسته است، حتی فردای جامعه هم به همین دستگاه بستگی دارد.

وی اذعان کرد: نیاز است که جایگاه آموزش وپرورش به تثبیت برسد و این مهم تنها توسط فرمانداران هر شهرستان به وقوع می پیوندد.

وی تاکید کرد: آموزش و پرورش نیاز به تایید و تاکید استانداری در مسئله تجاری سازی دارد.

وی با بیان اینکه ما مطالبه سه درصد عوارض شهرداری در تمام استان را داریم اظهار داشت: نیازمند شفاف سازی در هر بخشی هستیم.

 

حجت صالحی رئیس آموزش و پرورش تربت حیدریه در ادامه اظهار کرد: آموزش و پرورش نیازمند تجهیزات اجرای آزمون های نهایی است. اجرای امتحانات نهایی در آموزش و پرورش همانند کنکور از حساسیت بالایی برخوردار است.

وی بیان کرد: بنابراین نیازمند تجهیزات پیشرفته و شرایط فوق امنیتی برای برگزاری این آزمون ها هستیم.

وی افزود: به منظور پیشبرد اهداف هنرستان ها نیاز به ارتباط کارخانه ها و مراکز تولیدی داریم که نقش پر رنگ استانداری را می طلبد.

 

صادق حاتمی رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک مشهد در ادامه به مسئله مهم ترک تحصیل دانش آموزان و جلوگیری از پیشرفت آن اشاره کرد و خواستار رسیدگی به امور مدارس شبانه روزی در شهر مشهد شد.
لازم به ذکر است در حاشیه این اجلاس از زحمات سید جمال وزیری معاون اسبق سوادآموزی و سید ابوالفضل حسینی معاون اسبق پژوهش و برنامه ریزی و توسعه منابع استان قدردانی شد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.